MultiShop program 9.0 frissítés telepítése

A frissítés letöltéséshez kattintson erre a linkre!

Töltse le a fájlt, a frissítést minden Multishopot futtató számítógépen telepíteni kell majd. A telepítés részletesebb leírása a következőkben olvasható. A frissítést követően a 15%-os és 20%-os áfa kulcsok a programban megszűnnek, ezért csak július 1-et követően telepítse!

A telepítésre a 2009 július elsején hatályba lépő ÁFA kulcs változások miatt van szükség.A frissítést ingyenesen biztosítjuk! A telepítés előtt készítsen adatmentést!

Ha használ Micra pénztárgépet, akkor a frissítés telepítését a pénztárgép átállításával hangolja össze ! A pénztárgép átállítása előtt közvetlenül olvassa ki a programmal az addig készített nyugtákat, majd végezzék el a pénztárgép átállítását, azt követően pedig a program frissítését is! Ez után mindenképpen töltsék fel újra az árucikkeket a pénztárgépre!

A frissítő program elindítása előtt minden futó programból lépjen ki.
Elindítás után a következő képernyővel fog találkozni:

1

Kattintson a Tovább gombra!

2

Jelölje be, hogy Egyetért a lincenc feltételekkel, majd Tovább gomb!

3

Ebben a képernyőben az eredetileg telepített Multishop program fő könyvtárát kell megadnia! Ha a telepíéskor ezt nem változtatta meg, akkor elfogadhatja a felajánlott elérési utat.

A Tovább gomb megnyomására a fájlok másolása el fog kezdődni.

4 

Itt már csak a Kilépés gombot kell megnyomnia. Ezzel a telepítés első részét végrehajtotta. A Multishop program következő elindításakor a program fogja módosítani a meglévő áruk áfa kulcsait , illetve a választható áfa kulcsok listáját.
Az eddig 20%-os áruk 25%-osra , a 15%-os áruk pedig 18%-osra fognak változni,
A módosítás előtt a program rá fog kérdezni, hogy “Akarja-e, hogy a bruttó eladási árak változatlanok maradjanak? “. Igen válasz esetén a programban tételesen rögzített nettó eladási árakat a program úgy fogja módosítani, hogy az áfa kulcs emelkedése után se növekedjenek a bruttó eladási árak.
A tételes eladási árral nem rendelkező áruk esetén csak az áfa besorolás fog változni, ezeknek az áruknak az eladási árát az ársoroknál megadott alapszorzó manuális változtatásával érheti el szükség szerint.


 

[Főoldal] [Szoftvereink] [MultiShop] [Provimax kiegészítések] [Letöltések] [Elérhetőség] [Hírek,  Újdonságok] [Linkek]